Mode

Leuke kralen armband mannen 

Logo-Moorell

Ook titanium ring en kralen armband mannen worden steeds populairder. Je ziet ze steeds meer voorbij komen. Vooral op de social media kanalen ontkom je er niet aan. Deze sieraden zijn gecombineerd met een leuke outfit en worden dan ook snel verspreid over heel social media. Deze sieraden die kunnen vaak bijdragen aan bepaalde gelegenheden. Hieronder lees je waarom deze sieraden juist zo populair zijn. Maar ook wat de voordelen zijn van deze sieraden te hebben en hoe je ze het beste kan combineren en style tot een perfecte outfit.  Een win-win situatie dus! 

Duurzaamheid 

Als eerst is de titanium ring aan de beurt, dit zijn unieke ringen omdat hij bepaalde eigenschappen heeft. Als eerste is deze ring enorm duurzaam, hij kan tegen een stootje en daardoor zal die dus een langere tijd meegaan. Dit materiaal gaat dus veel langer mee dan bijvoorbeeld goud of zilver. Het materiaal is ook nog eens hypoallergeen, dit betekent dus dat hij geschikt is voor mensen die een gevoelige huid hebben. Door de unieke uitstraling kan het ook zo zijn dat er een naam in gegraveerd kan worden. Kralen armband mannen zijn ook steeds populairder. Deze armbanden zijn lekker casual en kunnen dus gedragen worden bij verschillende gelegenheden. 

Casual of toch chique? 

Met een titanium ring en kralen armband mannen steel jij dus de show, zoals hierboven al beschreven kan je ze dragen bij casual gelegenheden maar kan je ze ook dragen bij bijvoorbeeld een bruiloft, de uitstraling die je dan krijgt wordt chique, samen met een mooi pak en een leuke blouse combineer je dit gemakkelijk en ben je binnen een no time klaar voor de bruiloft. Een andere outfit zou werkgerelateerd zijn.  Als je iets minder netjes hoeft te zijn dan is dat ook een prima combinatie.